AK Parti Efeler de ve tüm il genelinde İl SKM ve ilçe SKM başkanlıklarının belirlemiş olduğu programlar doğrultusunda yerel seçimler öncesi belediye başkan aday adayları ile birlikte sahaya çıktı.

AK Parti Efeler belediye başkan aday adayları birlik beraberlik içerisinde şehrin dört bir yanını karış karış gezerek çalışmalarını sürdürürken hem gönül alıyor hem de Aydın'ı şahlanış dönemine hazırlıyor.

Çalışmalara ilişkin bir açıklama yapan AK Parti Aydın Efeler ilçeBaşkanı Oğuz Kendirlioğlu; 'Bizler AK Parti'nin neferleri olarak 31 mart 2024 seçimlerini çok önemsiyoruz. Hem teşkilat içi,hem saha çalışmaları, hem sandık çalışmaları üç başlık altında çalışmalarımıza başladık, devam ediyoruz.

Başkan Atay, İYİ Parti'den Efeler Belediye Başkan adayı oluyor Başkan Atay, İYİ Parti'den Efeler Belediye Başkan adayı oluyor

Aday adaylarımızla birlikte semt pazarlarını geziyoruz, esnaf ziyaretleri, hemşeri dernekleri, sivil toplum örgütleri ev ziyaretleri, hasta ziyaretleri , köy ziyaretleri gerçekleştiriyoruz. Şehrimizin her köşesine partimizin temsil heyetini en yüksek seviyede ulaştırmaya,gönül almaya devam ediyoruz, Aydın'ı şahlanış dönemine hazırlıyoruz.

İnşallah Mayıs 2023'te olduğu gibi Türkiye'de AK Parti ve Cumhur ittifakı olarak en güzel sonuçları alacağız. Bu seçimden de En başarılı şekilde çıkacağız. Başta Aydın büyükşehir Belediyesi olmak üzere tüm ilçelerimize Cumhur İttifakı olarak zafere ulaşacağız. 31 Mart Aydın Yüzyılı'nın başlayacağı bir dönem olacaktır. 31 mart şahlanış dönemi olacaktır. 31 mart 2024 geçtiğimiz 15 seçimden zaferle çıkan AK Parti'nin yeni bir zaferinin adı olacaktır. Biz de aslolan listeler açıklandıktan sonra aynı şevk ve heyecanla Aydın'ın dört bir yanında çalışarak bu listelerin arkasında durmaktır. Vatandaşlarımıza da belediye başkan aday adayı arkadaşlarımıza göstermiş oldukları ilgiden, teveccühlerinden dolayı çok teşekkür ediyoruz.'