Efeler Belediyesi'nden Ilıcabaşı Mahallesi'ne yardım eli Efeler Belediyesi'nden Ilıcabaşı Mahallesi'ne yardım eli

Aydın Ticaret Borsası yönetimi, Aydın Valisi Sayın Hüseyin Aksoy´u bu yıl 9´uncusu gerçekleşecek olan Aydın Uluslararası Tarım, Gıda ve Hayvancılık Fuarı´na davet etti.
Aydın Ticaret Borsası Meclis Başkanı A. Bahri Erdel, Yönetim Kurulu Başkanı Fevzi Çondur ve Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Cengiz Ülgen, Aydın Valisi Hüseyin Aksoy´u makamında ziyaret etti.
Aydın Ticaret Borsası heyeti, gerçekleştirmiş oldukları ziyarette Aydın Valisi Hüseyin Aksoy´a, Aydın Ticaret Borsası faaliyetlerini aktardı. Aydın Ticaret Borsası öncülüğünde 13- 16 Ocak 2022 tarihleri arasında bu yıl 9´uncusu gerçekleştirilecek olan Aydın Uluslararası Tarım, Gıda ve Hayvancılık Fuarı´nın hazırlıkları hakkında bilgilendirmede bulunan Aydın Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Fevzi Çondur, Aydın Valisi Hüseyin Aksoy´u Aydın Uluslararası Tarım, Gıda ve Hayvancılık Fuarı´na davet etti.
Tarımın kalbinin Aydın´da atacağı 9´uncu Aydın Uluslararası Tarım, Gıda ve Hayvancılık Fuarı´nın tarım, gıda ve hayvancılık sektörlerindeki ulusal ve uluslararası birçok firmayı ziyaretçiler ile buluşturacaklarını dile getiren Aydın Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Fevzi Çondur, Aydın Valisi Hüseyin Aksoy´un fuara teşriflerinden dolayı onur duyacaklarını ifade etti.