Aydın Ticaret Borsası ve Adana Ticaret Borsası kardeşlik protokolü imzaladı Aydın Ticaret Borsası ve Adana Ticaret Borsası kardeşlik protokolü imzaladı

Haber: Doğukan Alkan - Aydın Sanayi Odası (AYSO) Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan Maraş, Efeler ilçesinde bulunan ve odaya yeni kayıt olan üyeleri ziyaret etti. Başkan Maraş'a Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ufuk Dursun ve Genel Sekreter Kerem Öden eşlik etti.

Ziyaretlerde, üyelerin üretim faaliyetleri, yatırım programları hakkında bilgiler alınarak sektörlerine ilişkin talep ve beklentiler konuşuldu.

Ziyaret listesinde Serpet Gıda Ltd.Şti.-Emin Zeytun, Karadirek Makina Ltd.Şti-İhsan Karadirek, Aysun Taş Deniz Su Ürünleri-Özgür Taş, Akoğlu Ahşap Metal-Mustafa Akoğlu, Aydın Jeneratör Ltd.Şti.-Mehmet Alper, Mono Pet ve Deri Ürünleri Ltd.Şti.-Mert Saat, Alp Güç Aktarma Teknolojileri A.Ş.-Erkan Şimşek, Amber Koku Ltd.Şti.-Cemal Güven, Begintar Tarım Makinaları Ltd.Şti.-Şaban Batur ve Aymobsan Metal A.Ş.-Erdal Kırcal yer aldı.

AYSO Yönetimi, sanayici üyelerin sorunlarını ve taleplerini yerinde dinleyerek, çözüm süreçleri üretmeye devam edeceğini belirtirken misafirperverliklerinden dolayı yeni üyelere teşekkür etti.