Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın İstanbul Haliç Kongre Merkezi'nde Ak Parti Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak duyurduğu Mustafa Savaş, adaylığıyla ilgili yaptığı açıklamasında, gerçek belediyecilik hizmetlerinden mahrum kaldığını belirttiği Aydın için 31 Mart'ta yapılacak seçimlerin tarihi bir fırsat olduğunu vurguladı.

' TÜRKİYE YÜZYILI'NIN KAPISINI BERABERCE AÇTIK'

'Partimizin kuruluşundan bugüne kadar yaptığımız eser ve hizmet anlayışıyla milletimizin gönlüne girmeyi başardık' diyen Mustafa Savaş, 'Bu süreçte savunmadan ulaştırmaya, sağlıktan eğitime, turizmden güvenliğe, terörle mücadeleden sosyal yardımlara kadar her başlıkta ülkemizi çağ atlamasını sağladık. Girdiği tüm seçim ve küresel krizlerden alnının akıyla çıkmayı başaran Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde yeni zafer için yola çıkmış bulunuyoruz. Hayırlı, uğurlu olsun. 14 ve 28 Mayıs 2023 seçimlerinde, 'Öyle bir kazanacağız ki kimse kaybetmeyecek' demiştik. Bu seçimlerin kazananı 85 milyon vatandaşımızın tamamı olmuştur. Tarihi seçimlerde Cumhur İttifakı olarak milletimizden aldığımız icazetle Türkiye Yüzyılı'nın kapısını beraberce açtık' dedi.

Köşk’te otomobil uçuruma yuvarlandı: 1 ölü Köşk’te otomobil uçuruma yuvarlandı: 1 ölü

'GERÇEK BELEDİYECİLİK AK PARTİ BELEDİYECİLİĞİDİR'

Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı gösterilmesine ilişkin sorumluluğunun farkında olduğunu söyleyen Savaş, '2023 yılını tamamlayıp 2024 yılının ilk günlerini yaşadığımız şu günlerde; artık hedefimiz 31 Mart 2024 Mahalli İdareler seçimleridir. 14-28 Mayıs seçimlerinde elde ettiğimiz başarımızı 31 Mart 2024'teki mahalli idareler seçimleriyle taçlandırmak istiyoruz. Aziz milletimiz bilir ki gerçek belediyecilik AK Parti Belediyeciliğidir. Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın tensipleriyle Aydın Büyükşehir Belediye Başkan adayı gösterilmenin gururunu ve onurunu yaşıyorum, zatıalilerine şükranlarımı sunuyorum. Şimdi bu tarihi 31 Mart seçimleri için çalışma vakti. Sorumluluğumuzun farkındayız. Allah yardımcımız olsun' diye konuştu.

'AYDIN'IMIZA HİZMET ETMEK İÇİN BU ŞEHRİ HAK ETMEK GEREK'

Aydın'ı hemşerilerinin desteğiyle AK Belediyecilik ile buluşturmanın gayretinde olacağını belirten Savaş, '31 Mart seçim sürecinde geçmişte hangi partiye oy verdiğine bakmaksızın hemşehrilerimizin tamamına ulaşıp kendimizi anlatacağız. Çünkü AK Parti Belediyeciliği; hizmet siyaseti ve gönül belediyeciliğidir. Biz önce gönüllere talibiz. Gerçek belediyecilik hizmetlerinden mahrum kalan Aydın'ımız için önümüzdeki seçim tarihi bir fırsattır. Hemşehrilerimizin de desteğiyle Aydın'ımızı AK Belediyecilikle buluşturmanın gayretinde olacağız. 31 Mart seçim gününe kadar çalınmadık kapı, sıkılmadık el, girilmedik gönül bırakmayacağız. Allah'ın izniyle 31 Mart akşamında, hemşehrilerimin emaneti bize vermesiyle şehrimizi ayağa kaldıracağız. Aydın'ımıza hizmet etmek için bu şehri hak etmek gerek, biz bunu başaracağız' ifadelerini kullandı.