Aydın’da 1 günde 25 uyuşturucu şüphelisi yakalandı Aydın’da 1 günde 25 uyuşturucu şüphelisi yakalandı

AK Partili Elbir, partisinin ilçe binasına gelerek aday adaylığı için başvuru dosyasını, AK Parti Efeler İlçe Başkanı Oğuz Kendirlioğlu'na teslim etti. İlçe Başkanı Kendirlioğlu, Elbir'e aday adaylığının hayırlı olmasını diledi. Elbir'i eşi Ülkü ve kızı Duygu Elbir de yalnız bırakmadı.

Ailesi ve parti üyelerine teşekkür ederek konuşmasına başlayan Elbir, 'Çalışma arkadaşlarımla beraber planımız, programız her şeyimiz esasında Belediye Başkan aday adaylığı ile ilgili hazırlık içindeydik. Milletvekilliği bizim için de sürpriz oldu. Ama hiçbir zaman AK Parti'ye, şehrimize hizmet etmekten geri kalmadık, kalmayacağız. AK Parti olarak biz çok şanslıyız, çünkü yerel yönetimi en iyi bilen ve de ülke ve dünya lideri olan bir genel başkana sahibiz. Bu da Recep Tayyip Erdoğan. Ondan aldığımız güçle, ondan aldığımız inançla Ak belediyecilik zaten ortada. Onun için aday adayıyız. Cumhur İttifakı ile seçimle girilecektir. Biz, partimizde üzerimizde düşen görevi yaparak belediye başkan aday adayı olmaya karar verdik.' diye konuştu.

Bu şehrin en büyük sorununun trafik olduğunu kaydeden Elbir, aday gösterilip seçilmesi halinde bu sorunu çözeceğini ifade etti. Arkadaşlarıyla beraber her mahallenin sorununu mahallede tespit edip orada çözme yoluna gideceğini dile getiren Elbir, muhtarlarla beraber koordineli çalışacağını vurguladı. Gücümü Recep Tayyip Erdoğan'dan ve sizlerden alarak bu yola çıktım. Allah nasip eder tekrar bize bu görev tevdi edilirse diğer projelerimizle sohbetlerimizde halkımıza tek tek anlatmayı taahhüt ediyoruz.' Aydınspor sevdalısı olduğunu belirten 'Bu şehrin spor kulüpleri o şehrin bacasız fabrikalarıdır. Bunun kıymetini iyi bilmemiz lazım. En büyük gelir oralarda. Allah'ın izniyle, Aydın sevdalısı, Aydınspor'u ve halkını seven Hüsnü Elbir, bunların taahhüdünü verir.' ifadelerini kullandı. Yoğun katılımla gerçekleşen aday adaylığı başvurusunun ardından partililer, Elbir'e teşekkür ederek başarı diledi.