Aydın Ticaret Borsası ve Adana Ticaret Borsası kardeşlik protokolü imzaladı Aydın Ticaret Borsası ve Adana Ticaret Borsası kardeşlik protokolü imzaladı

Uğur Eser
AYDIN (İHA) - Köşk Belediye Başkanı Nuri Güler, ilçede istihdam oluşturmak için Belgesem firması ile protokol imzaladı. İstihdam destekli İş ve Tarım Makineleri Operatörlük Kursu için imzalanan protokol çerçevesinde açılacak olan kurslarda 19-35 yaş arası kadın ve erkeklere yüzde 50 indirim uygulanacak. Köşk Belediyesi ve Belgesem işbirliğiyle düzenlenecek kurslara katılmak isteyen vatandaşlar, 1 Ocak 2024 tarihinden başvuru yapabilecekler. Başvurular Köşk Belediyesi Hizmet Binası'nda alınacak.



Konuyla ilgili sosyal medya hesabından açıklamada bulunan Başkan Güler; 'Köşk'ümüzde istihdama katkı sağlamak amacıyla Belgesem İş ve Tarım Makineleri Operatörlük Kursu Kurucusu Okan Sezgin ile imzaladığımız Protokol çerçevesinde; Son 1 yıldır Köşk'te ikamet eden, 19 - 35 yaş arası Kadın ve Erkekler için yüzde 50 indirim uygulanacaktır. Kurslara katılmak isteyen hemşerilerimiz 1 Ocak tarihinden itibaren Belediye Hizmet binamıza gelerek kayıt yaptırabilir. İlçemize ve hemşehrilerimize hayırlı olsun' ifadelerine yer verdi.