Büyükşehir Belediyesi, 58 personel ve 13 araçla Nazilli'de çevre düzenleme, bakım ve yenileme faaliyetlerine yoğunlaştı. Ekipler, ilçenin dört bir yanında kapsamlı bir çalışma yaparak, Aydınlılara daha kaliteli hizmet sunmaya devam etti.

Mevsimlik Çiçeklerle Renklenen Nazilli

Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı ekipleri, Nazilli’yi Büyükşehir Belediyesi’nin fidanlıklarında yetiştirilen mevsimlik çiçeklerle süsledi. İlçe genelinde yapılan peyzaj ve çevre düzenleme çalışmalarıyla, Nazilli’nin çeşitli noktalarına renk katıldı. Ayrıca, trimör ve çırpma faaliyetleri hızla tamamlanarak, ilçenin genel görünümü güzelleştirildi.

Fotoğraf (11)-6

Sinyalizasyon ve Trafik Düzenlemeleri

Ulaşım Dairesi Başkanlığı ekipleri, Nazilli’deki sinyalizasyon sistemlerinin bakımını yaparak trafik levhalarını yeniledi. Ekipler, yaya geçitleri ve yol çizgilerini de boyayarak ilçedeki ulaşımın daha düzenli ve güvenli hale gelmesini sağladı. Ayrıca, otobüs duraklarının bakımını da yapan ekipler, her gün yüzlerce kişinin kullandığı bu alanları yenileyerek Nazilli halkının hizmetine sundu.

Çevre Koruma Faaliyetleri

ADÜ Hastanesi, 2025’te Büyük Yatırımlarla Sağlık Hizmetlerini Geliştiriyor ADÜ Hastanesi, 2025’te Büyük Yatırımlarla Sağlık Hizmetlerini Geliştiriyor

Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı ekipleri, gece gündüz demeden cadde, bulvar ve otobüs duraklarında çevre koruma ve bakım faaliyetleri gerçekleştirdi. Bu çalışmalarla Nazilli ilçesi pırıl pırıl hale getirildi.

Fotoğraf (2) (1)-1

Başkan Çerçioğlu: "Çalışmalarımıza Devam Edeceğiz"

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, ilçelerdeki çalışmaların aralıksız devam edeceğini belirterek, “Güzel Aydınımızın tüm ilçelerinde gerçekleştirdiğimiz çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Nazilli ilçemizde gerçekleştirdiğimiz hummalı çalışmaları tamamlayarak hizmetlerimizi vatandaşlarımız ile buluşturduk. Çalışmalarımıza devam edeceğiz,” dedi.

Nazilli halkı, yapılan hizmetlerden memnuniyet duyduklarını belirterek, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na teşekkür etti.

Fotoğraf (5)-15

Muhabir: Haber Merkezi