OKT Trailer' in ana sponsoru olduğu OKT Trailer Işıklı Spor, yer aldığı Aydın Süper Amatör Ligi 2. Grupta, futbolda fırsat eşitliğini sağlamaya yönelik hedefi ile Aydın ilindeki genç yetenekleri keşfedebilmek ve ülkemize kazandırabilmek amacıyla ligde mücadele ederken İYL ENERJİ ile imzaladığı yeni sponsorlukla gücüne güç kattı.

OKT TRAILER' da gerçekleşen imza törenine; OKT TRAILER Işıklı Spor Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Sadık YÖRÜK, İYL ENERJİ Genel Müdürü Harun YILMAZ, OKT TRAILER Genel Müdürü Hakan MARAŞ ile kulüp ve İYL ENERJİ yetkilileri katıldı.

Enerjimizi Artıracak Bu İş Birliği Kulübümüz İçin Çok Değerli

İmzalanan bu sponsorluğun kendilerine yeni bir enerji katacağının altını çizen Sadık YÖRÜK, 'Takımımızın 2023-24 sezonunda giyeceği formalarda İYL Enerji logosunun yer almasından mutluluk duyuyoruz. OKT TRAILER ile devam eden ana sponsorluk desteği ile sezonda güzel bir başlangıç yaptıklarını belirten YÖRÜK, OKT TRAILER IŞIKLI SPOR Kulübü olarak, amatör spor futbolunu daha da yükseltmek ve desteklemek amacıyla İYL ENERJİ ile yapılan bu iş birliği bizler için çok değerli. Amatör futbol sporcularımızın daha fazla destekle sahalarda olmalarını sağlamak, gençlerimizi spora teşvik etmek için çaba sarf ediyoruz. Bu vesileyle, İYL Enerji' ye katkılarından dolayı teşekkür ediyorum, anlaşmanın her iki tarafa da hayırlı olmasını diliyorum. Cumhuriyetimizin 100. yılında başarılı işbirlikleri içinde olmak gurur verici' dedi.

Gururlu Bir Gün Yaşıyoruz

İYL ENERJİ Genel Müdürü Harun YILMAZ 'Uzun yıllardır OKT TRAILER ile işbirliği içerisindeyiz, kendilerinden tedarik ettiğimiz tankerler ile başarılı projelerde yer aldık, bundan sonra da aynı yolda devam etmek üzere çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Ülkemiz adına katma değer sağlayan işlere destek olmak bizleri ayrıca gururlandırıyor. Lojistik tedarikçisi olduğumuz Petrol Ofisi'nin Türk Futboluna sağladığı çok kıymetli destekler var, gençlerimizin geleceğine bir adım atabildiğimiz için gururlu bir gün yaşıyoruz. OKT TRAILER IŞIKLI SPOR Kulübüne destek veren bir marka olmamıza vesile olan Hakan MARAŞ Bey' e de teşekkür ediyorum. Takımımıza başarılı bir sezon diliyorum' dedi.

IŞIKLI SPOR Kulübü Hakkında

1984 yılında Aydın'ın Işıklı Mahallesinde 5 kişinin girişimi ile kırmızı-lacivert renklerle kurulan futbol takımı, sadece mahalle takımı olarak kalmadı, her yıl mücadelesine devam etti. Amatör kümede futbol serüvenine başlayan kulüp, aldığı galibiyetler ile başarılı bir yükseliş sergiledi. Gençler ile samimi ve güvenilir bir bağ kurarak birçok futbolcunun yetişmesini sağladı. Profesyonel liglerde mücadele eden yetenekli futbolcuları gurur kaynağı oldu. 2023/2024 Aydın SAL sezonunda OKT Trailer Işıklı Spor olarak devam eden takım, geçmişinde yetiştirdiği, Profesyonel Lige kadar uzanan futbol değerlerine yenilerini eklemek üzere mücadelesine devam ediyor.

‘Dur' ihtarına uymayan motosiklet sürücüsünün çarptığı astsubay şehit oldu ‘Dur' ihtarına uymayan motosiklet sürücüsünün çarptığı astsubay şehit oldu

OKT TRAILER Hakkında

Yarım yüzyıla yaklaşan geçmişi ile geleceğe olan inancı, paydaşları ile olan karşılıklı birlikteliğini her geçen gün artırmaktadır. OKT Trailer; daha iyi ve daha güzel bir gelecek için merak etmeye, araştırıp geliştirmeye, birlikte üretmeye ve kazanımlarını toplum gelişimi için sürdürülebilir kılmaya devam etmektedir. Üst yapı ve treyler imalat sektöründe ülkemizi yurtdışı platformlarda; birçok başarılı işe imza atarak temsil eden OKT TRAILER, özellikle Avrupa' da 2023 yılında aldığı Konsept Tasarım Ödülü ile Dünya markası olma yolunda emin adımlar ile ilerliyor. Türk markası olarak ülke ihracat ekonomimize büyük katkılar sağlayan OKT TRAILER sosyal fayda çalışmalarını da sürdürmektedir.

İYL ENERJİ Hakkında

İYL ENERJİ lojistik sektöründe edindiği yarım asrı aşan tecrübeleri ışığında, gerçekleştirdiği her türlü proje ve çalışmalardaki başarısının sırrını; sektörel ihtiyaçların doğru bir şekilde belirlenmesi ve bu ihtiyaçları karşılamak üzere alınması gereken karar ve tedbirlerin iyi analiz edilmesi, işin başlangıcından sonuçlandırılmasına kadar her türlü mekanizmanın yerinde ve hızlı bir şekilde devreye sokulması olarak özetliyor. Sektörde ezber bozabilecek hamlelerle radikal kararların altına imza atan İYL ENERJİ, yenilikçi yaklaşımları ile Türkiye'nin lider akaryakıt ve otogaz dağıtıcısı Petrol Ofisi'nin en geniş filoya sahip ana dağıtım lojistik tedarikçilerinden biri olarak taşımacılık faaliyetlerine devam ediyor.