Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO) ve Tariş İncir Birliği arasında kuru incir alımını başlatan iş birliği protokol imzalandı.

Protokole Tariş İncir Birliği adına Mustafa Bircan TMO adına Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdür Ahmet Güldal imza attı.

Edinilen bilgilere göre Tariş İncir Birliği Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO) ile imzaladığı protokol sonrası pazartesi günü incir alımlarına başlayacak.

TMO Genel Müdürü Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Güldal ile Tariş Germencik İncir Birliği Başkanı Mustafa Bircan arasında imzalanan protokol sonrası incir fiyatlarının istikrar kazanması bekleniyor.

Germencik Tariş İncir Birliği Başkanı Mustafa Bircan'dan aldığımız bilgilere göre alımlar pazartesi başlayacak ancak Salı gününe sarkabilir. Alımlar Germencik ve Nazilli ilçelerimizde gerçekleştirilecek. Protokolde incir alımları için herhangi bir süre ve kota bulunmuyor.

TMO 51-55 için 16 baz fiyat

1 numara için 18 TL

Aydın Ticaret Borsası ve Adana Ticaret Borsası kardeşlik protokolü imzaladı Aydın Ticaret Borsası ve Adana Ticaret Borsası kardeşlik protokolü imzaladı

11 numara için 4 TL fiyat belirledi.