Çarşıda pazarda herkesin yeter artık diyerek hizmet istediğini belirten Cumhur İttifakı Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Savaş, “1 Nisan’da yeni bir sayfa açacağız. Zafer bizim olacak” dedi.

Cumhur İttifakı Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Savaş, Didim’de müteahhitler, mimarlar, inşaat mühendisleri ve emlakçılarla bir araya geldi. Didim Ticaret Odası Konferans Salonunda gerçekleştirilen istişare toplantısına Cumhur İttifakı Didim Belediye Başkan Adayı Kadri Kabak ve ilçe başkanları katıldı.

BAŞKAN MARAŞ, FAALİYET İLLERİNE GÖRE MART AYI İHRACATINI DEĞERLENDİRDİ BAŞKAN MARAŞ, FAALİYET İLLERİNE GÖRE MART AYI İHRACATINI DEĞERLENDİRDİ

Didim’in lokomotif ve sürükleyici sektörlerinin turizm, inşaat, gıda ve diğer sektörler olduğunu kaydeden Savaş, inşaat sektörünün desteklediği 200’e yakın alt sektör bulunduğunu söyledi. Savaş, ekonominin büyümesi, gelişmesi, üretimin artması, istihdamın yükselmesi adına inşaat sektörünün çok önemli olduğunu vurguladı.

DİDİM’İN KRONİK SORUNLARINI ÇÖZECEĞİZ
Didim’i dünya şehri yapacağını vurgulayan Savaş, “Bu konuda iddialıyız. Didim’i dünya şehri yapabilmek için kronik problemlerini öncelikle çözeceğiz. Hem büyükşehir hem de Didim Belediyesi tarafından yapılmayan alt yapı hizmetlerini tamamladıktan sonra Didim’in gelişen ve büyüyen Türkiye’den daha fazla pay almasını istiyoruz. Biz her yıl turizmde sayı ve gelir anlamında rekorlar kırıyoruz. Ama biz istediğimiz payı yeterince alamıyoruz. 1 Nisan’dan itibaren iktidarımızdan aldığımız güçle Didim hak ettiği payı alıp dünya şehri olma yolunda emin adımlarla yürüyecek inşallah.” dedi.
Didim’in bütüncül bir imar çalışmasına ihtiyacı olduğunu kaydeden Savaş, “Didim’in ulaşım, turizm master planına ihtiyacı var. Bunları öncelikle çözmemiz gerekiyor.” diyerek daha düzenli, ulaşılabilir bir kent inşa edeceklerinin sözünü verdi. 
Şehrin sorunlarına karşı ilgisiz ve duyarsız bir büyükşehir belediye başkanın olduğunu kaydeden Savaş, ilk önce şehrin kayıp yıllarını telafi edeceklerini söyledi. 
Aydın’ın turizm beldeleri Kuşadası ve Didim ilçesinde alt yapı, kanalizasyon ve arıtmanın olmadığını belirten Savaş, bu sorunu hemen çözüme kavuşturacağını ifade etti. 

ZAFER BİZİM OLACAK
Seçime 18 gün kaldığını dile getiren Savaş, “Bu şehirde sadece Mustafa Savaş ve Kadri Kabak yaşamıyor. Bu şehir hepimize emanet. Hepimizin üzerine düşen sorumluluklar var. Geriye kalan 18 gün hep beraber kapı kapı dolaşıp çalışmamız gerekiyor. Vadedilip yapılmayanları ve bizim yapacaklarımızı anlatalım. 31 Mart’a kadar kapı kapı dolaşıp bunu yapalım. İnanın zafer bizim.” dedi. 
1 NİSANDA YENİ BİR SAYFA AÇALIM
Değişim seslerinin her geçen gün daha da arttığını ifade eden Savaş, “Çarşıda pazarda herkes yeter artık diyor. Biz hizmet istiyoruz. Biz gerçek belediyecilikle tanışmak istiyoruz. Eser ve hizmet olan bir şehirde yaşamak istiyoruz. Her yerde bunları duyuyoruz. Yeni bir sayfa açılma tarihi 1 Nisan. Bunu hep birlikte çalışarak başarabiliriz. Kader gayrete aşıktır.” dedi. 

KAPALI KAPILAR ARDINDA GÖRÜŞME OLMAYACAK
İnşaat sektörünün en çok konuşulan konuların başında geldiğini dile getiren Savaş, “İnşaat ve imar işlerinde birinci önceliğimiz şeffaflık olacak. Bizde kapalı kapılar ardında görüşme de olmaz. Bu tür imar ve iskan işleri de konuşulmaz. Her şey şeffaf olacak. Biz bir kuruşun hesabını vereceğimiz gibi bir kuruşun hesabını soracağız. Yapamayacağımız hiçbir sözü vermeyiz. Söz verdiğimiz her şeyi de yaparız.” dedi.

Whatsapp Image 2024 03 13 At 21.25.01Whatsapp Image 2024 03 13 At 21.25.33Whatsapp Image 2024 03 13 At 21.24.39