Oğlu şüphesinde haklı çıktı, evde cansız bedeni bulundu Oğlu şüphesinde haklı çıktı, evde cansız bedeni bulundu

Sakarya'daki havai fişek fabrikasında meydana gelen patlamada 4 can kaybı yaşanırken 1'i ağır 97 kişi de yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. Türkiye'yi derinden etkileyen bu acı olayın ardından herkes can kayıplarının artmaması için dua ederken Kuşadası Belediyesi, yenilenen balıkçılar meydanında etkinlik düzenledi.

SOSYAL MESAFE HİÇE SAYILDI

Şarkıcı Mehtap Meral'ın konser verdiği gecede sosyal mesafe kuralı uygulanmayarak virüsün yayılmasına davetiye çıkarıldı. Ayrıca konukların yasağa rağmen maske kullanmayı ihmal ettiği görüldü.

Ölen 4 işçinin ardından 3 vatandaşımızın da kayıp olduğu patlama gecesi böyle bir etkinliğin düzenlemesi sosyal medyada tepkiyle karşılandı. Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel'in gün içinde Sakarya'daki patlamaya ilişkin başsağlığı dileyip saatler sonra böyle bir etkinliğe izin vermesi yakışıksız oldu yorumları yapıldı.

ÖNCE İŞÇİLER İÇİN BAŞSAĞLIĞI DİLEDİ

Havai fişek fabrikasında yaşanan patlamayla ilgili öğle saatlerinde sosyal medya hesabından başsağlığı açıklamasında bulunan Günel, 'Sakarya Hendek'te meydana gelen patlamada yaralanan işçi kardeşlerimize acil şifalar diliyor, herhangi bir can kaybının yaşanmamasını umuyorum. Geçmiş olsun Sakarya' ifadelerini kullandı.

SONRASI REZALET...

Ömer Günel daha sonra vur patlasın çal oynasın şeklinde geçen etkinliğin ardından bir tweet daha attı. Günel bu kez; 'Yenilenen Balıkçılar Meydanımızda, 'İçinden Mey Geçen Şarkılar' ile Mehtap Meral bizlerle birlikte oldu. Katılım gösteren tüm hemşehrilerimize teşekkür ediyor, esnafımıza bol kazançlar diliyorum.' dedi.

Kaynak : Turk Time