AYDIN HABERLERİ

VATANDAŞ BEKLİYOR... AYDIN İZMİR OTOYOLU NE ZAMAN AÇILACAK ?

Aydın - İzmir otoyolunda yapılan çalışmalardan dolayı Efeler ilçesindeki Mimar Sinan Kavşağından gişelere giriş yapılamayacağı, kavşağın 15 Ağustos'a kadar kapalı kalacağı duyurulmuştu.

HABER: DOĞUKAN ALKAN - Karayolları ekipleri Aydın-İzmir Otoyolu Aydın gişeleri mevkiinde yol iyileştirme çalışması başlattı. Efeler ilçesindeki Mimar Sinan Kavşağı'ndan otoyola giriş kısmı araç trafiğine kapatıldı. Kavşağı kullanarak otoyola giriş yapmak isteyenlerin kara yolunu kullanarak Germencik girişlerinden ya da Muğla ve Denizli bağlantı yollarından otobana giriş yapabiliyorlar. Otoyoldaki çalışmadan dolayı yolun kapanması kapatıldığından haberi olmayan ve kavşağı kullanarak otoyola giriş yapmak isteyen araç sürücüleri zaman zaman zor anlar yaşadı. Çoğu sürücü trafiği tehlikeye sokarak kaza yapmak pahasına da olsa kavşaktan ters istikamete doğru araçlarını döndürerek İzmir Bulvarı üzerinden Germencik istikametine giriş yaparken, kimileri de kavşaktan dönerek otobanın Muğla ve Denizli girişlerinin yolunu tuttu.

15 AĞUSTOS'DA AÇILACAKTI...

Karayolları 2. Bölge Müdürü Murat Gönenli konuyla ilgili yaptığı açıklamada, Vatandaşlarımızdan da güneydeki Muğla-Çine ayrımı kavşağını İzmir ve Denizli istikametlerinde kullanmalarını rica ediyoruz. Kavşak ve üst yapım alanı yapımı tamamlandığında 15 Ağustos'ta kavşağı yine hizmete alacağız' ifadelerini kullanmıştı.

HALEN TRAGİĞE AÇILMADI...

Aydın-İzmir Otoyolu 2 ay geçmesine rağmen halen açılmadı. Karayolları 2. Bölge Müdürü Murat Gönenli, 28 Ağustos'ta basına yaptığı açıklamada 'çalışmaların 10 gün içerisinde tamamlanarak otoyolun trafiğe açılacağını planlıyoruz' ifadelerini kullanmıştı.

Açıklamanın üstünden tam 15 gün geçmesine rağmen otoyol trafiğe halen açılmadı.


Vatandaş çalışmanın bir an önce tamamlanıp yolun trafiğe açılmasını bekliyor...