AYDIN HABERLERİ

MÜSİAD AYDIN ŞUBESİ KAHVALTI ORGANİZASYONUNDA BULUŞTU

Müsiad Aydın Şubesi 31 Mayıs 2024 tarihinde Anemon Otel'de düzenlenen kahvaltı organizasyonunda buluştu. Ocak ayında yapılan genel kuruldan sonra yeni üyelerin de katılımı ile hoş sohbet ve muahbbet eşliğinde bir araya geldi.

Düzenlenen organizasyona; Aydın 27. Dönem Adalet ve Kalkınma Partisi Aydın Milletvekili Metin Yavuz, Nazilli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nuri Arslan, Aydın Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan Maraş, Müsiad Aydın Şube Başkanı Murat Kaplan, Müsiad Aydın Yönetim Kurulu Üyeleri Şeref Binboğa, Mehmet Evren Karaköse,Kadir Eroğlu ,Faruk Kutlu ,Mehmet Çevik ve Müsiad Aydın üyeleri katılım sağladı.
 

Organizasyonda konuşan Başkan Kaplan;

Müsiad Aydın olarak bir aileyiz...


 Müsiad Aydın olarak, Ocak ayı içerisinde genel kurul yaptık ve kurulumuzdan sonra aramıza katılan yeni arkadaşlarımız oldu. Bu vesile ile hem üyeler arası tanışma ve kaynaşma oldu. İleride yapacak olduğumuz ortak çalışmalar hakkında istişarede bulunduk. Biz Müsiad Aydın olarak bir aileyiz, bizim istediğimiz üyeler arası kaynaşma olsun, ortak çalışamlar yürütsünler ve ülkemize faydası dokunacak işler yapılsın istiyoruz. Katılım sağlayan herkese teşekkür ederim.'' ifadelerini kullandı.

Başkan Kaplan daha sonra üyelere mikrofonu uzatarak, sırayla hangi sektörde faaliyet gösterdiklerini ve ne gibi çalışmalar yaptıkları hakkında kendi aralarında bilgi sahibi oldular.